En god kreditvurdering er en forudsætning for at få den bedste personlige lån rente. Desværre har nogle låntagere dårlige kreditvurderinger og er usandsynligt, at få lavt forrentede lån. For det første skal de søge efter en långiver, før der ansøges om et personligt lån. Hvis du ikke er i stand til at finde en långiver online, der passer til dine behov, kan du besøge din lokale bank eller filial for at møde den person, der kan tilbyde personlige lån. Det er værd at diskutere renter og velrenommerede långivere.

Personlig lån renter er generelt højere end det nationale gennemsnit, som et flertal af långivere tilbyde dem. Den gennemsnitlige rente på et personligt lån i USA er 9,4%. Personlig lån renter kan variere fra 9,3% til næsten 30 procent afhængigt af låntagers kredit score og omdømme deres långiver. Du kan finde den laveste rente til rådighed for personlige lån i din region ved at søge og forhandle.

Du kan sikre personlige lån renter ved at låne mere, end du har brug for. Lånebeløbet vil påvirke løbetid for dit lån afdrag. Et personligt lån med et minimum beløb på $ 10k vil have den laveste rente. Husk, at lånebeløbet bestemmer tilbagebetalingsbetingelserne. Derfor vil et mindre lånebeløb resultere i en lavere rente.

Du kan også reducere renten på personlige lån ved at forbedre din kredit score. Ved at betale ned nogle gæld, kan du forbedre din kredit score. Du har en fordel, hvis du ejer et hjem. Pant selskab ofte tilbyder boligejere en bedre aftale end dem uden et hjem. Et lån er mere overkommelig, hvis du ikke har et hjem. Disse tilfælde giver dig mulighed for at vælge for usikrede lån, som har lavere renter.

Hvis en låntager ikke har et hus, de kan overveje en sikret personlig eller bil bedste samlelån. De har sikkerhedsstillelse og er derfor mere tilbøjelige til at være berettiget til et personligt lån med en lav rente. Sikret personligt lån kan bruges til mange formål, såsom hjem renoveringer, konsolidering af gælden eller ferier.

En usikret personligt lån med en sats på nine.3 procent er muligt, hvis du har fremragende kredit. En dårlig kredit score vil medføre, at satsen til at stige. Et personligt lån usikret på 13,5 procent er muligt, hvis din kredit score er høj. Disse satser gælder kun, hvis du betaler lånet inden for 40 måneder.