Købe foreclosures kan være meget indbringende for ejendomsselskaber. Men de fleste af disse boligejere er belånt til fæstet. De har ingen egenkapital, og store lån betalinger. I virkeligheden, skylder mange faktisk mere end ejendommen er værd!

De fleste investorer vil gå væk fra disse tilbud, fordi de ser ingen oplagte profit. Du kan dog “oprette” din egen egenkapital ved at forhandle en “Short salg” med den bank eller långiver.

Hvad er en Short Sale?

Konceptet bag short salg er enkel: dit mål som en fast ejendomsinvestor er at overbevise banken om at sælge i mindre, der er skyldige som betaling. Selvfølgelig, dette begreb er let – Køb afskærmning fra bank på en stor rabat, sælge fast ejendom, og tjene penge!

Hvordan til at forhandle Short Sale med indehaveren af realkreditlån

Når du har din sikrede en kontrakt med boligejer og har dine papirer i orden, vil du være klar til at håndtere tabet afbødning afdeling af bank. Short salg succes bygger på håndtering af tabet afbødning afdeling i banken. Selv om de fleste långivere ser på kort salg som et nødvendigt onde inden for udlån industrien, det betyder ikke, at banken vil bare rulle over og gøre dit bud.

Forstå bankens perspektiv

Med tvangsauktioner på en 52-årig højt er tabet afbødning afdeling i banken travlt, hvis ikke meget overanstrengt. Drej denne ulempe i en fordel – Sælg dem fordelene ved dit kort salg.

Short salg kontrakter hjælpe långivere losse uønsket egenskab og spare mange udgifter forbundet med afskærmning proces. Disse udgifter omfatter, men er ikke begrænset til, sagsomkostninger, konkurser, reparationer og markedsføring. Dette er ud over $300.000 til $800.000 (eller mere!) normalt holdt i reserve af långivere. Føderale regler kræver denne reserve, som normalt er mange gange over den faktiske pris for dårlig gæld.

Som investor, at holde disse fordele på toppen af dit sind. Jo, er det til dig at overbevise långiver, at skære deres tab kort er den bedste løsning.

Det er tid til at finpudse dine forhandlingsevner. Her er 3 trin til at hjælpe dig.

Trin 1: Har din papirarbejde klar

Der er papirarbejde, som alle långivere vil kræve i orden for dig til at indsende dit tilbud til short salg. Andet, mange af de større institutionelle långivere har deres egen korte salg pakke (deres egne formularer udfyldt og underskrevet).

Da mange af disse formularer skal underskrives af homeowner(s), er det bedst at have dem med dig, når du mødes med boligejer at træne en deal. Du skal som minimum have boligejer udfylde og/eller tegn:

Tilladelse til at frigive oplysninger (boligejer tilladelse til banken til at tale til dig)

Køb og salg aftale

Trængsler brev (viser hvorfor boligejer kan gøre mortgage betalinger)

Finansielle erklæring (viser aktiver, passiver, indtægter & udgifter)

Anslåede HUD1 eller netto ark (viser banken, hvad de får)

For det andet finde ud af, hvis långiveren har en pakke de ønsker afsluttet. Du kan gøre dette normalt ved at kalde långiver og bede dem om at faxe du pakken. Få långiver oplysninger fra boligejer i et telefonopkald, så du kan få pakken, før du går til huset.

Trin 2: Nærmer tabet afbødning afdeling:

En af de første udfordringer, du vil møde med banken bliver dit opkald til den rigtige person. Nogle banker har systemer sat op på en måde, at når du kalder sat i boligejer kontonummer, opkald overførsler til den rette afdeling.

Hvis banken ikke har et system som dette, ringe rundt for at finde tabet afbødning afdeling. Mange banker har forskellige navne for denne afdeling, så du kan bruge lidt tid at få kastet rundt. Andre navne for at afprøve er “tvangsauktioner Institut”, “short sale” afdeling eller “lån modifikation” afdelinger.

Sørg for du introducere dig selv og være pæn, høflig og tålmodig når du nå den rette person. Dette er den person, der kan gøre eller bryde din aftale. Det er nyttigt at have nogle form for en script foran dig til at få samtalen.

Når du taler med dem, Sørg for at du dække følgende:

Introducere dig selv.

Navngive boligejer, kontonummeret og, at du repræsenterer dem.

Bede om fax-nummeret.

Lad dem vide du fax over en “tilladelse til at frigive oplysninger” så at tab mitigator kan tale til dig.

Ophold på telefonen, mens du faxe disse oplysninger.

Forklare dem, at du er interesseret i korte salg.

Når de har papirarbejde foran dem, begynder forhandlingerne.

Trin 3: Begynde din forhandlinger

Hver bank har sin egen personlighed og tilgang, når det kommer til kort salg. Nogle undervise medarbejderne til i det mindste vise modstand op foran. En af grundene til dette er, at mange investorer kalder dem udtrykker interesse i en kort-salg, med ingen anelse om hvordan man gør det! Disse tab mitigators har som regel omkring 80 til 300 filer på deres skrivebord. De bare ikke har tid eller lyst til at lære dig! Lad dem vide, at du ikke behøver at!

Mange nye investorer er blevet tilrådet at ikke afsløre, at de agter at investere i en ejendom. Men det er bedre at være upfront og lad dem vide at du er en investor, og du køber ejendommen.

At være ærlig og upfront giver begge parter ved, hvad der kræves af dem, og hvad der skal forhandles.

Mens han talte med en tab mitigator, Sørg for at fremhæve følgende punkter:

1. du er en investor og du ved hvad du laver. Selv om du ønsker at gøre profit, lad dem vide du ikke er ude på at stjæle ejendom fra dem.

2. du forstår at de er optaget og værdsætter den værdifulde tid, de bruger for at forhandle med dig. Finde ud af, hvad der vil gøre det lettere på dem.

3. Husk din salgsargumenter. Banken ønsker at undgå boligejer arkivering bankrupty, og banken skal losse uønsket egenskab uden at tage et enormt tab. (Og ja, mens du er i det for at opnå en fortjeneste, du forsøger ikke at rippe dem ud! Du forsøger bare at bruge din ekspertise for at gøre, hvad du er god til.)

4. en short-selling er en win-win situation for alle!

Når du har talt med tabet afbødning afdeling og givet dem dit papirarbejde, skal långiver oplysninger om ejendommen, låntager og den aftale, som de foreslår. Hvis den person, du taler med forsøger at teste din modstand, sikre du besvare så mange spørgsmål så grundigt som muligt at lade dem vide du er en professionel. Hæng der, besvare og spørger så mange spørgsmål som muligt, og de vil være mere tilbøjelig hjælpe dig undervejs og gå dig gennem hvad det er, at du skal gøre.

Det vigtigste faktum, at mægleren skal vide er: hvor meget er ejendom værd? Banker leje som regel en fast ejendomsmægler eller taksator vurdere ejendommen. Dette kaldes en broker pris udtalelse eller “BPO”. BPO er en af de største forhindringer du skal rydde når perfektionere dine kort salg forhandlinger. I næste artikel vil du lære de i og uds af BPO og hvordan man kan forhandle BPO ned for at skabe profit til din korte salg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.